Freddify Kennisdeling

1 oktober 2021

Klantverhalen

PARTNERSHIP VERHAAL: PGGM&CO

1 oktober 2021

 Achtergrond PGGM&CO  

 PGGM&CO is de ledenorganisatie van pensioenfonds PGGM. Voor hun 765.000 leden rollen zij allerlei initiatieven uit gericht op hun welzijn. Dit zijn allemaal mensen werkzaam in zorg of welzijn. PGGM&CO schrijft content, organiseert webinars, doet onderzoek en geeft op allerlei andere manieren tips voor meer werkgeluk en balans tussen werk en privé.

Wat we samen doen

Freddify biedt haar online loopbaanprogramma gratis aan de leden van PGGM&CO. In het programma kunnen zorgprofessionals testen wat hun drijfveren en competenties zijn. Daarnaast geeft het reflectietools om erachter te komen wat ze nog willen bereiken in hun loopbaan en hoe ze daar kunnen komen.

De individuele resultaten uit het loopbaanprogramma kunnen alleen door het lid ingezien worden. De geanonimiseerde scores geven inzichten over welzijn en vitaliteit per sector, generatie en opleidingsniveau. Belangrijke conclusies gaan Freddify en PGGM&CO delen met de wereld. Zorginstellingen kunnen deze nieuwe kennis inzetten om de vitaliteit binnen hun organisatie te verbeteren.

Wat we willen bereiken in de zorg

De missie van Freddify en PGGM&CO is bijna dezelfde. Freddify wil iedere zorgmedewerker op de juiste plek in de zorg. Dat zorgt namelijk voor gelukkige en vitale professionals; en dat is precies wat PGGM&CO voor haar leden wil bereiken.

Wat we nu al hebben bereikt

Bijna 1000 medewerkers hebben het onderzoek nu al afgerond. Het loopbaanonderzoek blijft beschikbaar voor ieder lid dat interesse heeft in zelfonderzoek en meer wil weten over zichzelf.

 

 

Share

GERELATEERDE ARTIKELEN