Freddify Kennisdeling

29 april 2021

Nieuws

Webinar: Wat werkt wél tegen het personeelstekort in de VVT?

29 april 2021

Freddify werkt samen met ExtraWerk aan oplossingen voor het personeelstekort die echt werken. ExtraWerk ontwikkelt een platform waarop een organisatie alle initiatieven om personeel extra te laten werken kan managen. Freddify heeft de tools om de juiste mensen te vinden voor ieder initiatief. Samen zorgen we voor een aanpak waarmee organisaties een significante deuk slaan in hun personeelskrapte. 

Dit is het moment voor zorgorganisaties om hiermee aan de slag te gaan. Binnen de ouderenzorg staat de dubbele vergrijzing voor de deur. Gemiddeld gaat 10% van het personeelsbestand de komende 5 jaar met pensioen. Ondertussen neemt de zorgvraag toe, immers hebben oudere mensen meer aandoeningen en zorg nodig. De zorg wordt ook complexer. Zo krijgen cliënten in de gehandicaptenzorg te maken met extra aandoeningen vanwege ouderdom.

Hierdoor gaan gigantische knelpunten in de zorg ontstaan. Maar als de organisatie nu acteert dan kunnen ze deze knelpunten voor zijn. 

Op 13 april organiseren we een webinar over een aantal oplossingen waar zorginstellingen nu mee aan te slag kunnen. Veel oplossingen zullen de deelnemers wel bekend in de oren klinken: collega’s extra laten werken, zij-instromers aannemen… Maar deze oplossingen hebben haken en ogen waardoor ze niet ten volste benut worden. Wij behandelen enkele van deze beperkingen en hoe je deze op kunt lossen. Na de webinar weten deelnemende organisaties hoe ze deze oplossingen echt kunnen opschalen.

Meedoen met de webinar? Schrijf je in via https://www.linkedin.com/events/watwerktw-ltegenhetpersoneelste6770326761780592640/

Share

GERELATEERDE ARTIKELEN